sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

days 306, 307 and 308

Ihana viikonloppu takana! Tekemistä riitti, joten menossa olin melkein koko viikonlopun, harmi vain että nämä pari viikonlopun päivää menevät viikonpäivien kulkuun nähden aivan liian nopeasti..

Perjantaina nimittäin lähdettiin koko perhe, sekä saksalainen ystäväni Franzi kyytiin napattuna kohti Hagley-museon ulkoilmatapahtumaa, joka suomeksi sanottuna oli funnel caken ja eväiden syöntiä kunnes ilotulitusshow alkoi. Meillä oli kyllä ihan hurjan kivaa! Pelleiltiin, nautittiin auringosta ja ihan vain nautittiin sekä pidettiin hauskaa..
(koska unohdin kysyä Franzilta, että saanko julkaista hänestä muitakin kuvia kuin tuon yhteiskuvamme, niin saatte nyt tyytyä kuvaoksennukseen MINUSTA, hah)


täällä valmistaudutaan jo itsenäisyyspäivään!


Lauantaina sain aamupäivän vapaaksi, ettekä ikinä usko miten ihana tunne on tietää, että ei tarvitse herätä aamulla lasten takia. Se, että vaikka herää aikaisin, herää minun takia, ei kenenkään muun. Aika itsekästä, mutta au pairina ollessa joskus kaipaa sitä, että ei tarvitse huolehtia kenestäkään muusta kuin itsestään. Anyways, yritin tuossa myös sanoa, että pääsin siis salille ihan yksin ja rauhassa, mikä luksusaamu se olikaan! Iltapäivä menikin sitten juostessa paikasta toiseen, ja ilta hostisän siskontytön graduation partyissa.. Pääsin pitkästä aikaa pelaamaan sulkapalloa, mikä pelasti muuten melko tylsähköt partyt! Sulkapalloa on kyllä pakko taas päästä pelaamaan ihan kunnolla. Täällä ei muuten asuilla koreiltu graduation pirskeissa; olin ainut mekkoon pukeutunut! Olo oli hieman ylipukeutunut, varsinkin kun olin hieman sutinut meikkiä naamaan ja taisin olla siinäkin suhteessa ainoa laatuani:D

Tänään heräilin taas aikaisin skypettelemään perheen ja suvun kanssa, veljellä kun oli rippijuhlat.. Siinä sukulaisten kanssa jutellessa iski sellainen "minäkin haluan olla tuolla"-olo, mutta muistuttelin sukulaisten lisäksi itseäni siitä, että enää noin 50 päivää kotiinpaluuseen. Toisaalta, parin tunnin päästä olin valmis itkemään sitä, että kotiinpaluu on noin 50 päivän päässä:D Tänään meillä oli siis myös au pair-tapaaminen. Tällä kertaa saimme kokea äärimmäistä rentoutusta water tubingin muodossa (ei hajuakaan mitä hemmettiä ne rinkulat ja niillä lilluminen on suomeksi..). En voi sanoin kuvata sitä tunnetta, kun sai maata rinkulan päällä auringonpaisteessa virran kuljettama.. Ah ja ihanuus. Tapaamisen jälkeen lähdin Franzin luo (ne asuu kartanossa! Oikeasti, kartanossa. Sellaisen talon haluan isona!) vaihtamaan vaatteet päivällistä varten.. Eksyttiin pienelle ostosreissulle, eikä se sushi-päivällinenkään mistään halvimmasta päästä ollut, että sinne meni mun kuukauden käyttörahat: D No ei sentään, mutta vähän piti omaa peppua potkia. Onko huomenna pakko työskennellä? Oli taas niin kiva viikonloppu, että en soisi sen loppuvan laisinkaan!

PS jos joku oikeasti luulee, että mulla on noin iso haba niin sorry, se oli vain lavastusta:<

3 kommenttia:

 1. mukava kun kuviakin mukana postauksessa! voisit useammin laittaa kuviakin mukaan, niin ainakin mun mielestä olisi kivempi lueskella :)

  VastaaPoista
 2. Mitä muuten pläänejä sul on 4 of Julyna? Hitto ku asut niin kaukana ni oisit voinu tulla meiän kans Bostoniin!

  VastaaPoista
 3. Ano: voisin, ihan totta, ja tarkotus useasti onkin ottaa kuvia ja saada ne tänne blogiinkin asti, mutta nyt on ollut pitkä tauko jollon en ottanu kuvia/otin kuvia vaan lapsista joita en tänne siis voi laittaa.. ja ne hiuskuvat yms nyt vaan laiskuuden takia jäi ottamatta: D yritän tsempata tässä asiassa!!

  Janiika: ei oo viel mitään pläänejä, paitsi et pidän mun hienoo USA-hiuspantaa jonka ostin Targetista dollarilla: D boston ois ollu huippu mut eipä onnaa ei: <

  VastaaPoista