keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

days 296 and 297

Kesäkuu on täällä! Kesäkuu. Kaksi kuukautta kotiinpaluuseen! Viime päivinä olen kokenut sekä valaistumisen, ilon ja kauhun tunteita. Valaistuin rematch-kokemuksestani sekä sen synnyttämistä tunteista, koin iloa kotiinpaluun lähenemisen aiheuttamista tunteista sekä kotiinpaluuseen liittyvistä jutuista sekä kauhustuin siitä, että kotiinpaluuseen on oikeasti enää se kaksi kuukautta. Vastahan oli elokuu ja suomikopla seikkaili training schoolissa, vastahan oli Halloween, ensilumi, joulu, Seattlen loma, muutto, Ellan ja perheen visiitit, pääsiäinen, Floridan loma, synttärit.. Ja nyt on kesäkuu. Välillä tuntuu, että päivät eivät lopu koskaan, välillä taas tekee mieli huutaa STOP ja pysäyttää aika hetkeksi. Odotan kotiinpaluuta kuin kuuta nousevaa, mutta nään jo nyt unia kuinka itken koko kahdeksan tunnin lentomatkan kotiin (näin myös unta, jossa lento jouduttiin perumaan itkemiseni vuoksi). Oudointa on kuitenkin se, että vastahan olin baby au pair, joka opetteli dimen ja viisisenttisen eroja, mutta nyt jakelen neuvoja muille, täyttelen kotiinpaluulappuja ja stressailen pakkaamisesta. Ei tätä voi uskoa.

Eipä tänne muuta, helleaalto on pitänyt meitä otteissaan ikuisuuden, eikä loppua näy ainakaan tällä viikolla.. Eilen ja tänään olemme siis viettäneet aikaa sisällä ja salilla, onneksi huomenna on sentään uimatunnit, joten emme ihan tylsisty.

Hauskaa kesäkuuta kaikille! Can't wait to see ya all in a couple of months!

PS I really feel like writing in English again.. Maybe just a couple of blog posts? Please?

6 kommenttia:

 1. TODELLAKIN!! En missais mistään hinnasta! <3

  <3 janiikallekin!

  VastaaPoista
 2. ei ei älä kirjoita englanniks niin tyhmemmätkin ymmärtää :DD

  VastaaPoista
 3. Miten oot hoitanu sun puhelinasiat siellä? Suljitko sun liittymän täällä Suomessa vai piditkö sen myös ja ostit sieltä toisen puhelimen ja paikallisen liittymän vai mitä? Oon lähdössä ite kanssa nyt au pairiks ja olis kiva jos pystyt auttaan :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 1: Hahah, ei täällä kukaan ole tyhmä! Ehkä mun pitäis kirjottaa enkuks niin saatte harjotella; > Tosin ei sitten mitään mun tekemiä virheitä kannata oppia!

  Anonyymi 2: Mulla on täällä sekä suomipuhelin, että usapuhelin. Kannan kumpaakin mukana, suomipuhelimella pääasiassa ilmotan äitille missä meen koska se hermoilee turhia ja haluaa aina tietää että oon päässy perille yms:> (porukat siis maksaa ne laskut..) Usapuhelimen sain hosteilta, ja ne puolestaan maksaa sen kuukausimaksut eli mulle ei oo siitä mitään laskua tullut.. Jotkut hostit tosin laittaa aupparit maksamaan puhelumaksut, mutta yleensä ei. Eli yleensä au pairia on jo puhelin ja paikallinen liittymä odottamassa:>

  VastaaPoista