sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

days 228, 299, 230 and 231

Hip hei hurraa on viikonloppu! (okei, sunnuntai puolessavälissä, mutta silti.)

Torstaina skippasin viimeisen BNB-tunnin, koska piti lähteä toimittamaan tärkeää exchange-tehtävää (liittyen siihen erääseen synttärilahjaan) King of Prussian mallille. Päädyttiin sitten kiertelemään siellä melkein kahteen asti, silloin kun oli aika lähteä ajamaan takaisin ja hakemaan hosttyttö koulusta. En ostanut mitään (!), ja hostäiti maksoi jopa cheesen juustokakkupalasen (maistoin uutta, enää muutama jäljellä..:D), joten ei hirveästi kaduttanut joogan skippaaminen! Illalla koukattiin uimakamppeet kotoa ja suunnattiin health clubille uimatunneille. Olin luvannut uida hostytön kanssa, joten läskejä uhmaten laitoin bikinit päälle ja (muistamattani) paljastin uskomattoman kauniin sinertävän kellertävän mustelmani koko kansalle.. Hostäidin mielestä näytin siltä kuin olisin tullut hakatuksi:D Kaikilla oli kuitenkin hauskaa, ja hostpoika oli vaihteeksi niin ihana, kun hän vähän väsähti eräässä vaiheessa ja istui sylissäni olkapäähän nojaten vartin, kunnes päätti antaa pusuja ennen altaaseen palaamista. Söpö! Uimatuntien jälkeen jäimme hostäidin kanssa kickboxaamaan, mistä jäi muistona mustat oikean käden rystyset.. Oli muuten varmaan hauskin tunti aikoihin, kun päätettiin hostäidin kanssa vähän kokeilla karatea mistä luonnollisesti seurasi enemmän naurua kuin itse karatea..

Perjantai oli meidän ultimate-siivouspäivä, koska kickboxingin jälkeen linnottauduttiin basementiin ja raivattiin "hieman" tavaraa poisheitettäväksi.. Oli kivaa! Hosttyttö vaan päätti suuttua mulle illalla, hän kun on hieman äkkäilevää sorttia aina silloin tällöin (kröhöm, itsehän en kuulunut tähän kastiin, en sitten ollenkaan). Taustoja suuttumiselle: hosttytöllä alkoi kevätloma perjantaina, mutta olemme lähdössä roadtripille vasta tiistaina. Hosttyttö tuli innoissaan perjantaina sanomaan, että jee lähdemme tänään lomalle, joten vastaukseni "oh honey, we will be going on a vacation but not until Tuesday, which is in a few days. But yes, it's going to lots of fun and I'm super excited too!" sai aikaan kommentin "guess what's not fun!.... YOU!". Hetkeä myöhemmin mököttävä tyttö sanoi "knock, knock", johon vastasin "who's there", mihin sain vastauksen "no one.. no one who likes you!" kirkkaana ja kovaa! :D Muutamien tiukkojen sanojen jälkeen tyttö kuitenkin pyysi anteeksi ja leppyi, mutta sen jälkeen olen jättänyt loma-aiheet sikseen..



Lauantaina hostäidin ja mun piti käydä jumppaamassa kettlebellsien kanssa, mutta oltiin hieman myöhässä, joten käytiin sen sijaan bodypumpissa. Jumpan jälkeen käytiin nopeasti kotona suihkuissa ja vaihtamassa vaatteet luistelua varten. Treffattiin kaukalolla hostisän siskoa ja siskontyttöä, ja pääsin itsekin luistelemaan kun sain vuokrata miesten luistimet! Oli ihanaa luistella pitkästä aikaa, vaikka en ihan hirveästi päässytkään vapaasti viilettämään. Sain muuten kokea uuden suuttumiskohtauksen, kun hosttyttö ei halunnut laittaa kypärää päähän. "I will never play with you again if you don't let me go without helmet!" johti siihen, että tyttö vaihtoi loppujen lopuksi luistimet kenkiin ja äkkäili loppuajan jokaiselle. Autossa tyttö sai kunnon puhuttelun ja kotiin päästyä olikin käytös jo iha erilaista.. Babysittasin illan, ja oli kyllä yksi ihanimmista illoista! Kummatkin lapset olivat hyvällä tuulella, joten päivälliset, kylvyt ja nukkumaanmenot hoituivat iisisti. Leivottiin jopa keksejä (=aseteltiin valmiiksi kuutioidut valmistaikinapalat pellille) hosttytön kanssa kun hostpoika oli jo mennyt nukkumaan. Hostvanhempien tultua kotiin suojasin (koristelin) Macbookini tilaamallani gelaskinsillä, tää on niiin hieno!



Tänään kävin Camillan kanssa pilateksessa, söin lounasta hostvanhempien kanssa ja yritin järjestellä paperikasojani.. so far. Loppuilta olisi tarkoitus pyhittää kemialle, ja vain kemialle, eli joudun kohta kirjautumaan ulos facebookista, wää. :< Mutta pakko opiskella vajaa sata sivua, että parempi ois päästä naamakirjasta pois pikimmiten!

3 kommenttia:

  1. missä on vlogging?!?! Hei hei hei hei?!

    VastaaPoista
  2. omppu on nyt niin hieno^^

    VastaaPoista
  3. Se on suunnitteilla... Mun tuntien saan sen tänne kesäkuussa, jos sillonkaan. Mut kyl se tulee!!!

    Omppu on kyllä upea! Olen niiin in love tuohon skinsiin^

    VastaaPoista