keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

days 224, 225, 226 and 227

Heipä hei! Täällä on flunssasta selviydytty ja salille palattu, makeanhimoa yllytetty ja kemian opiskelu aloitettu!

Sunnuntait ovat mun laiskottelu-, rentoilu- ja random stuf-päiviä, niin viime sunnuntaikin. Kävin salilla, siivosin huonetta, tein rästihommia, aloitin kemian lukemisen hitaasti, mutta varmasti sekä lähdin vielä Camillan innoittamana hänen kanssaan myöhäiselle illalliselle Applebee'siin. Ajoin jopa ihan ite! Vaikka en kauheasti tykkääkään täällä ajaa (pimeällä) kiemuraisten ja eläinten valloittamien teiden takia. On se hassua, että piti USAan asti tulla nähdäkseen tien yli kipittäviä haisunäätiä, peuroja ja muita otuksia.

Maanantaina tilasin eräälle tärkeälle synttärilahjan, siitä lisää myöhemmin.. Eipä maanantaina tainnut tapahtua muuta erikoista.. Ei kun! Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä täällä oli aivan uskomaton ukkonen. Talo tärisi ja ukkonen jylisi siihen malliin, että jopa minä heräsin! Sitä paitsi luulin kyseessä olevan vähintäänkin maanjäristyksen enkä ukkosen,heh.. Aamulla kävin pankissa hoitamassa tiliasioita, nyt mulla on ikioma virtual wallet (joka on sekava, kuten omistajansakin).

Eilen joogailin pariin otteeseen, ja sain BNB-kurssilla huolestuneita katseita osakseni, kun pyörrytti niin paljon.. Syytän viimeviikkoista flunssaa, ja vähäistä joogaamista. Eilen hostpoika oli muuten söpöin ikinä! Vein hosttytön karateen ja odottelin hostpoika sylissäni, että tyttönen pääsee saliin, kun hostpoika käänsi käsillään päätäni häneen päin ja pusutteli ja halaili! Aww hän on ihanin. Illalla varasin vielä lennon Orlandoon, whoho! Askel lähempänä reissun toteutumista, jeee. (Tiistai oli muuten pikkuveljen synttäripäivä, tyyppi on nyt viisitoista, APUA!)

Tänään päätin nukkua vähän pidempään ja opiskella kemiaa, jälkimmäinen ei onnistunut ihan suunnitelman mukaisesti, mutta ainakin sain unta.. Hostpojan kanssa oltiin kahdestaan kotona pari tuntia, hän oli hieman väsynyt joten sain kanniskella tyyppiä melko paljon, mutta hän on sen verran suloinen, että ei haittaa. Iltapäivällä lähdettiin koko perheen voimin otattamaan pääsiäiskuvia, minkä jälkeen syötiin ja kierreltiin mallilla. Kotona me tytöt mentiin läpi joogaliikkeitä naurun kera ennen lasten nukkumaanmenoa ja aikuisten tv:n katseluaikaa. Ilmottauduin Baltimoreen viikonloppukurssille, huhtikuun lopussa pitäisi sitten olla kaikki creditit kasassa! Vaikka jo nyt hirvittää se esseiden kirjoitus.. Varsinkin, kun mulla on vain kuukausi aikaa. Oh noes.

Nyt on aika painua nukkumaan, huomenna koittaa spesiaali päivä, kun päätimme hostäidin kanssa, että lähdemme King Of Prussiaan! Pitäkää peukkuja, en halua ostaa mitään!

PS seuraavat quartersit puuttuvat: California, Maryland, Nevada ja New Jersey, jos jollakulla on ylimääräisiä niin saa lähettää! :D

PPS onnistuin saamaan itselleni huikean mustelman jenkkikseen, se on tällä hetkellä kauniin keltainen<3

7 kommenttia:

 1. Oot pidemmällä kun mä quartereitten keräilyssä, mulla puuttuu Arkansas, Illinois, Indiana, Iowa, Massachusetts ja Nevada! :D

  VastaaPoista
 2. Miten oot onnistunu saamaan noi mitä mulla ei oo? : D musta tuntuu että niitä ei oo MISSÄÄN!

  VastaaPoista
 3. Mulki on noi kaikki paitsi New Jersey mitä sult puuttuu!
  Venlanki puuttuvista mul on kaikki paitsi Illinois! :DD

  VastaaPoista
 4. Moi! Saanko kysyy mitä noi creditit ja quartersit on? Ja sanoit tosta viikonloppukurssista et pitää esseitä kirjottaa? miten se opiskelu siel suoritetaa ja millasta se on :)
  Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 5. Hei no tehän voitte lähetellä mulle noita quarterseja kun teille niitä tuntuu satelevan! :P

  Anonyymi: creditit on ns. opintopisteitä, joita au pairien pitää suorittaa vuoden aikana kuusi, jotta saa todistuksen au pairiudesta sekä takuumaksun takaisin. Quartersit on USAn 25-senttisiä (joka osavaltiolla on oma kuvansa kolikon toisella puolella), täällä kun on kolikoilla hassut nimet.
  Yleensä au pairit suorittaa viikonloppukursseja, joista saa 3 credittiä per kurssi, tai English as a second language (ESL)-kursseja, joista saa kolmesta kuuteen credittiä riippuen kuinka kauan sitä kurssia suorittaa.. Itse tulen suorittamaan kaksi viikonloppukurssia, helpoin tapa saasa creditit;> Yleensä viikonloppukursseille pitää kirjoittaa kaksi 5-sivuista esseetä, sekä osallistua paikan päällä "oppitunneille". Viikonloppukurssit on siis yleensä tosi iisejä, ainakin se Silver Bayn kurssi oli! Mut tää Baltimoren kurssi on kuulemma "oikeetakin opiskelua" eli odotan tylsähköä viikonloppua, varsinkin kun mulla ei oo suomijengii mukana:< ESL-kurssit on kuulemma tylsiä, mutta pakko ne creditit on jostain repästä. :>
  hihi, kiitos kehuista! ^^

  VastaaPoista
 6. haahaa löysin mun kukkarosta new jerseyn quarterin! :D

  VastaaPoista
 7. EPÄREILUA: D MÄÄ HALUUN SEN!

  VastaaPoista