sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

vloggaus!

OMG!

Kuvasin videon. Laitoin sen Youtubeen. Huomasin, että ääni ja kuva menevät ihan miten sattuu, videokin loppuu ennen kuin olen päässyt asiassani puoleen väliin saakka. En siis voi julkaista sitä täällä. Ellen saa sitä korjattua tämän päivän aikana, saatte luvan odottaa uutta videoa.. Saa nähdä millon sen saan aikaiseksi, toivottavasti ensi viikolla!

2 kommenttia:

  1. Hei mun on ihan pakko kysyä sulta, kun oon miettiny (ehkä vähän tyhmä juttu mutta kuitenkin:D) niin että kun sä oot siellä aupairina niin onks sulla oma tietokone niin ku mukana siellä? Kun aattelin, että jos minä ite lähen aupairiks niin pitääkö olla oma kannettava mukana (pitääkö mun hankkia sellanen ennen aupairiks lähtöä) vai voiko olettaa että siellä hostperheessä on tietokone mulle/mun käyttööön? :DD Tyhmä kysymys, mutta pakko kysyä ku oon miettiny niin useesti :))

    VastaaPoista
  2. Ei oo tyhmä juttu ollenkaan! Mulla on oma kone mukana, kuten suurimalla osalla au paireista. En usko, että on yhtäkään isäntäperhettä, joilla ei olisi konetta, jota au pair ei saisi käyttää, joten sen suhteen ei konetta varmastikaan tarvitse hankkia, mutta yleensä aina se kone on sitten yleisessä käytössä/sitä voi käyttää vain iltaisin tms eli se ei ole vain au pairille. Itse halusin oman koneen monesta syystä, muutamia niistä ovat vapaa pääsy nettiin aina kun olen vapaalla, tietty yksityisyys konetta käyttäessä, mahdollisuus tehdä koneella mitä haluan jne. En vaan voisi elää ilman omaa konetta, pakko myöntää:D

    VastaaPoista