maanantai 28. maaliskuuta 2011

day 232

Pakko tähän alkuun pitää pieni turvallisuuspuhe: pitäkää kypärät päässä luistellessanne! Melkein omakohtaisen kokemuksen (äiti....) sekä lauantaina nähdyn draaman jälkeen harkitsin itsekin kypärän hankkimista.. Lauantaina nimittäin eräs nainen kaatui ja vuoti verta kaikkialle niin pahasti, että hälyttivät paikalle kaksi ambulanssia. Amerikkalaista hysteriaa, mutta silti. Äitihän siis pamautti päänsä jäähän muutama vuosi sitten, seurauksena lähimuistin menetys, joka ei tähänkään päivään mennessä ole parantunut (oma diagnoosini:P äiti on silti ihana. Piti sanoa tuo, jotta se ei tämän luettuaan lähetä teloitusjoukkoja Delawareen.)

Toinen turvallisuuspuhe liittyy vihaamaani sheivaukseen. Sain viime kesänä niin mahtavan arven vasempaan nilkkaani(kyllä, se on siinä vieläkin ja ei, se ei ole kaunis ja kyllä, se on vieläkin kovin tumma), että harkitsin sheivauksen lopettamista kokonaan (tätä kesti noin kaksi päivää).. Anyways, pointti on, että ostakaa kunnon höylät, vaahdot ja muut tarvikkeet ja sheivatkaa rauhassa! nimin polvi vuotaa verta. Taas kerran. Miksi naiseuden vaatimusten pitää olla niin vaativia? -.- Muistuttakaa muuten, että kun viikon päästä pesen näitä yöhousuja niin laitan tarhanpoistoainetta noihin veritahroihin.

Turvallisuuspuheista tähän päivään! Host tytöllä on se kevätloma, joten au pair sai nukkua tänään pitempään! Missattiin kickboxing joten poljimme tunnin "polkupyörillä", huonoin work out-muoto by far! Takapuoli puutui, en hikoillut, ei tuntunut missään, en polttanut kunnolla kaloreita eikä se yleisestikään ottaen auta niin laihduttamiseen kuin kunnon kohottamiseenkaan. Surkean work outin jälkeen käytettiin lapset lääkärissä, hoidettiin pari juoksevaa asiaa sekä pestiin pyykkiä ja valmistauduttiin road tripiin. Huomenna lähdemme siis ajelemaan D.C:hen ja sieltä jatkamme matkaa Tennesseehen! Tarkkaa suunnitelmaa en tiedä, mutta mitä muuta minulta voisikaan odottaa. Menen sinne minne auto vie ja kysyn matkan jälkeen, että missäs sitä taas oltiinkaan. Kone lähtee mukaan, joten yritän saada väliaikatietoja reissun päältä! Hauskaa viikkoa teille, ja hauskaa roadtrippia meille!

PS Käytin viime yön puolueiden googlettamiseen ja vaalikoneiden kysymyksiin vastaamiseen.. Minua on kovasti yritetty saada äänestämän Nyciin huhtikuun alussa, mutta ensin pitäisi löytää Se Oikea puolue ja ehdokas. Aikeeni äänestää Perussuomalaisia sai äänestystoverissa aikaan sellaisen reaktion, että uusi puolue täytyy löytää. Antipoliittisena (tosin kun kysytään missä ihmiset näkevät minut aikuisena, saan usein kuulla "Arkadianmäellä".. Mikä meni vikaan?) ihmisenä valitsin yläasteen yhteiskuntaopin tunnilla Perussuomalaiset puoluetutkielmaa varten koska, että tiesin heidän puolueohjelmansa olevan lyhyt.. Tuo saattaa jollain tasolla kuvastaa suuren intohimoni politiikka kohtaan. Vuosien tuoma viisaus (heh heh) sekä koulussa toitotetut opit eivät kai kuitenkaan ihan täysin ole unohtuneet, sillä tiedän puolueista jopa sen verran, että Kristillisdemokraatteja, RKP:tä, Kokoomusta enkä SDP:tä tule äänestämään. Yöllisen puolueisiin perehtymisen jälkeen olin kallistumassa Vasemmistoliiton puoleen (ja nyt yleissivistyksellään sekä historian ja yhteiskuntaopin tietämyksellään muut pieksevä herra Olavi tulee ja nauraa mut jorpakkoon), mutta vaalikoneet tyrkyttää mulle Keskustaa. How boring. Vihreät nyt vaan on niin vihreitä ja ne Perussuomalaiset kun kuulemma on NONONO niin ei mulle jää kuin Vasemmistoliitto ja Keskusta (ellei se vaalikoneiden tyrkyttämä Piraattipuolue sitten voita tätä puoluekisaani? :D). Hyi kamala tästähän tulee kohta poliittinen blogi. Paras lähteä tästä lakkailemana kynsiä, jotta ei Suomen parantaminen ja liiallinen aikuisuus ota valtaa. Taidanpa perustaa oman puolueen. Teeseinä "vähemmän pessimistisyyttä, enemmän naurua" sekä "kaikki, jotka haluavat opiskella hammaslääkäreiksi, saavat opiskella hammaslääkäreiksi". Kyllä näillä pärjätään!

6 kommenttia:

 1. Ite asiassa vasemmistoliitto on opiskelijoille erittäin hyvä vaihtoehto, koska se...no, vasemmistolaisena ajaa köyhien ja vähätuloisten etuja. Että sellasta "nauramista" : )

  -Olavi

  VastaaPoista
 2. MTV3 oli jo uutinen kuinka perustaa omia puolue!

  VastaaPoista
 3. jaahuu tykkaan koko PS.-osiosta valtavasti :D toivoo aanestystoverisi (toivottavasti!) hyvaa reissua kirsikkapuiden sekaan!

  VastaaPoista
 4. Äänestämisasiat on yllättävän vaikeita, mäki yritän koko ajan pähkätä mitä puoluetta sitä äänestäis..

  VastaaPoista
 5. Jee! En ookaan ihan hakusessa näiden puolueasioideni kanssa! Jee jee jee, kerrankin saan olla nauramatta itelleni ihan totaalisesti:>

  haha Riikkuli! Kirsikkapuut oli kauniiiita. Vaikka ei ihan hirveen kauan niistä päästy nauttimaan:<

  Äänestä Ella sitä Vasemmistoliittoa kun se kerran on jees! :>

  PS janiika, pitäskö meiän perustaa oma puolue? :D

  VastaaPoista