maanantai 7. maaliskuuta 2011

days 208, 209 and 210

Ihanin viikonloppu ikinä! Miksi? Koska seitsemän kuukauden tauon jälkeen sain vihdoin viettää aikaa perheen kanssa! ^^ PIKKUveli oli venähtänyt isosiskon mittaiseksi, isin vaatearsenaali muuttunut tyylikkäämmäksi kuin tyylikkäimmän ruotsalaisen ja äiti nyt oli yhtä ihana kuin aina. Tai ehkä vielä vähän ihanampi.

Perjantaina siis matkustin junalla Philadelphiaan, jonne perheeni, kummini sekä kummini kihlattu lensivät. Heidän saavuttuaan hotellille (olin itse niin aikaisessa, että olin raahannut jääkiekkokassillisen roinaa hotellille, käynyt ostamassa junatokenit lauantaita varten, juonut teet kahvilassa ja opiskellut BNB-joogavihkostani hotellilla) vedimme henkeä hotellihuoneessa, minkä jälkeen lähdimme katsastamaan LOVE-signin. Kävimme aikaisella päivällisellä Continentalissa, minkä jälkeen päädyimme kävelyretkelle taidemuseon portaita (eli Rocky-portaita) kohti. Ennen hotellille menoa kävimme vielä kahvilla ylistämässäni Naked chocolate cafessa, jossa olin jo aikaisemmin päivällä käynyt, haha.

Lauantaina ohjelmaan kuuluin NHL-peli (Flyers vs Sabres), jonne äitiä ja kummia lukuun ottamatta matkasimme. Halli täyttyi melkein täpötäyteen, ja hienosta alusta ja suomalaisen tasoitusmaalista huolimatta hävisimme (byääh). Positiivisia asioita: kannustin oikeaa joukkuetta, bongasin suomalaiset ja söimme veljeni kanssa huippuhyviä ranskiksia. Jääkiekko- ja korttipelien jälkeen alkoi jo olla päivällisaika, joten nälkäisinä lähdimme (melkein) ensimmäiseen näköpiiriin osuneeseen ravintolaan. Ann-Cathrin liittyi seuraamme, joten sain toimia tulkkina ihan työksi asti..

Sunnuntaina kävimme ihan vain pikaisesti shoppaamassa Macy'sisillä ennen Liberty Bellille rientämistä, vihdoin ja viimein tuli sekin kilkuttaja nähtyä.. Puolijuoksimme hotellille, josta otimme taksit bussiasemalle, minne tuli hännän alla kulkeuduttuamme päädyimme seisomaan sateeseen, ja kaiken hyvän lisäksi vielä melkein tunniksi.. Jee, kiitos Phillyn säälle näistä kauniista hyvästeistä! Muiden matkatessa Nyciin, minä hyppäsin hostien kyytiin kohti Delawaten kotia.. Illan ohjelmaan kuuluin noutokiinalaista ja leffa hosttyttö kainalossa, sekä laukkujen purkaminen ja aikainen nukkumaanmeno. Vaikka kotiin on ihana tulla niin tämä viikonloppu olisi saanut kestää himppusen verran kauemmin. Äitikään ei ehtinyt hoitaa jalkoja kuin pienen hetken ajan..:<

(kuvat tulevat väärässä järjestyksessä, mutta olkoot)


Suurentakaa kuva!1 kommentti:

  1. Oon lukenu tätä blogia ihan alusta asti. Haaveilen itsekkin lähteväni aupairiksi muutaman vuoden päästä, joten blogisi on tosi kiinnostava!:) Olisi kiva saada joskus videopostaustakin.

    VastaaPoista