lauantai 19. maaliskuuta 2011

days 217, 218, 219, 220, 221, 222 and 223

Pitkä ja väsyttävä viikko takana, selvisin! Olen ollut kipeänä koko viikon, joten en päässyt kuin parille ryhmätunnilla health clubilla:< Kamala olo! Pikakelaus viime viikkoon here we go!

Sunnuntaina kävin ruotsalaisen Camillan kanssa pilateksessa ja joogassa (tai no Camilla ei joogaillut), jonka jälkeen menimme Five Guys-nimiseen hampparipaikkaan huippuhyville hamppareille (he paistavat siellä pihvitkin itse), josta suuntasimme mallille. Ostin Hilfigerin shortsit, vaikka en ole ihan varma näytänkö niissä ihan järkyttävältä elefantilta.. Mutta ne oli ihanat, joten vaikka näyttäisinkin pontsolta niin menkööt. Illan olin kotona ja otin ihan vaan rennosti, tuli tarpeeseen!

Maanantaina heräsin kaktus kurkussa ja väsyneenä, joten skippasin salin (:<<<). Käytin aamun Cecelian uusimman lukemiseen ja host pojan kanssa basementissa hengailuun (en yhtaikasesti tosin:P). Iltapäivällä oli host tytön jumpat, illalla leikittiin porukalla basementissa ja host tyttö makoili ihanasti sylissä ja jutteli söpöjä. Oli suloista!

Tiistaina herättiin (liian) aikaisin ja kurvattiin autohallintokeskukseen (whatever: D), jossa vedimme vesiperän ajokokeeni suhteen.. Meille sanottiin, että paikalle tulee saapua viimeistään seitsemältä aamulla paikan avautuessa kahdeksalta. Nice. Väsyneinä raahauduimme salille, ja myöhemmin kotiin lounaalle. Host poika nukkui kerrankin kunnon päikkärit, joten luimme kirjoja (host äiti mun kannustama Twilighteja). Illalla tytöllä oli karatea, myöhemmin host isän tultua kotiin katsoimme Life as we know it:n.

Keskiviikkona heräsin vielä isompi kaktus kurkussa kuin mitä maanantaina.. Jäin siis kotiin nukkumaan, koneelle ja kirjan ääreen. Loppupäivä meni keskiviikko-kaavan mukaan, ei muistaakseni tehty mitään erikoista. Olin väsynyt koko päivän, joten sillä saattaa olla vaikutusta muistiini..

Torstaina heräsimme (aivan liian) aikaisin ja kurvasime uudestaan ajoneuvohallintakeskukseen (huomaatteko, paikan nimi muuttu koko ajan..). Retkeilimme vilttiemme ja kirjojemme kanssa ulkosalla yli tunnin, ja kuin onnen kaupalla saimme VIIMEISEN ajokoeajan, joka laskuvirheen takia vielä sattui olemaan kahdestoista, vaikka yleensä he ottavat vain yksitoista ajokokelasta per päivä.. JEE. Aikani osui BNB-kurssin päälle, mutta ei auttanut itku markkinoilla.. Ajokoe oli hassuin ikinä, ensin piti parkkeerata ja peruuttaa samaa reittiä pois parkista, sitten ajaa ensin suoraan eteenpäin ja sitten taaksepäin, ja viimeisenä ennen parin minuutin asuntoalueella ajettua ajoa ennen piti suorittaa taskuparkkeeraus.. Itsehän en ole taskuparkkeerannut ilman ajo-opettajaa ajokoulun alun jälkeen.. Olin hieman paniikissa, mutta kappas vaan kun käpsäkkä automme vain sujahti sinne parkkiin:D Rehellisesti sanottuna en ole koskaan elämässäni ollut yhtä hermostunut. Anyways, loppu hyvin, kaikki hyvin, parin minuutin "liikenteen" seassa ajelun jälkeen sain kuulla, että kortti tuli (toistamiseen)! Nyt lompakossa sitten koreilee Delawaren kortti. Torstai-iltana oli perinteisesti uimatunnit, minkä jälkeen host äiti riensi joogaan, minä flunssani kanssa päätin vielä olla urheilematta joten vietin laatuaikaa host lasten kanssa (health clubilla tietysti, niin ja pitää valistaa teitä kaikkia: olen löytänyt uskomattoman tehokkaan urheilumuodon! Tiedättekö ne isot kiipeilyjutut lapsille, mitä oli ennen mäkkäreissä sun muissa paikoissa? Sinne vaan seikkailemaan ja hiki virtaa! Host tytön kanssa kiipeiltiin ja laskettiin liukumäkeä ees taas vartin ajan ja olin sen jälkeen niin hikinen, että oli pakko viedä tyttökin child careen jotta sain vähän hengähtää:D) ennen au pair-tapaamiseen rientämistä! Olimme keilailemassa (voitin, hähä), ja vaikka keilauspaikka oli ghetossa ja täynnä pelottavia ihmisiä (ja vaikka mut jätettiin sinne yksin odottamaan kyytiä kotiin, niisk) niin oli silti hauskaa.

Perjantaina host tytöllä ei ollut koulua, joten kävimme hakemassa kaupasta kukkia, nautimme lämmöstä ja auringosta ulkona leikkien sekä otimme pääsiäiskoristeet esille ja leikimme munajahtia. Kiva, iisi perjantai, jonka lopuksi kävimme viel koko perheen voimin lenkillä pimeän tullen^^

Tänään olin aamun host pojan kanssa kotona, sen kanssa on ihanaa viettää aikaa kun välillä tyyppi vaan haluaa syliin pusuttelemaan ja halailemaan! Kävimme host äidin kanssa pilateksessa ja koko porukalla Trader Joe'ssa ruokaostoksilla (sain istus autossa host pojan kanssa, kun hän nukkuin päikkäreitä, jee:D)). Kotona maalattiin pääsiäismunia, leikittiin egg huntia, naureskeltiin basementissa hassuille junille, jotka eivät pysyneet raiteilla, koristeltiin cup cakeja ja kokkailtiin namia päivällistä. Sain myös kuulla, että "u are so cozy. Im not kidding", aww. Lapset ovat ihania, sanotte mitä sanotte.

2 kommenttia:

 1. SE OIKEESTI TEKEE TÖITÄ!

  ps luin tän

  pps oot ihanin <3

  VastaaPoista
 2. tottakai teen! host poika oli tänään ihanin, pidin sitä sylissä niin se käänsi käsillään mun päätä ja anto pusuja. AWWW.

  Haha kiitti ku luit. <3

  ps sää oot ihanin.

  pps no anteeks

  VastaaPoista