maanantai 14. helmikuuta 2011

Valentine's Day

Tuo rakkauden ja vaaleanpunaisen juhlapäivä on koittanut! Aamulla aamupalalle mennessä minuakin odotti yllätys ystävänpäiväkeijulta (hehheh), nimittäin iso lahjapussin täynnä kaikkea söpöä, herkullista ja vaaleanpunaista! Olin puulla päähän lyöty, hyvässä mielessä siis! Ihana perhe, etten sanoisi!

Anyway, ystävänpäivä on yksi amerikkalaisten lempiholiday, mikä näkyy valtavana suklaa- ja kukkamerenä kaupoissa (sekä triplaantuneita hintoina) plus vaaleanpunaisten korttien haltuunottamina korttihyllyinä. Ravintolat täyttyvät pareista, kaupat ruuhkaantuvat ja vaaleanpunainen vallankumous valtaa koko maan. Itse en ihan hirveästi tätä hysteriää kokenut, mitä nyt sorruin niihin suklaisiin ja muutamiin kortteihin sekä sain iiiison lahjan!

Amerikassa kun ollaan niin on paree toivottaa ihanan vaaleanpunaista ja rakkauden täyttämää ystävänpäivää kaikille! (tiedän tiedän, tämä on myöhässä Suomen kamaralla asustaville, mutta menkööt-ajatus on tärkein, vai mitä? :>)

2 kommenttia:

  1. awwwws! Eipä yhtään enempää sun näkönen lahja!

    VastaaPoista
  2. Niinpä^^ vaaleanpunaista ja vaaleanpunaista, hihihihiiii! (tiedän muuten että olen laiminlyönyt pikkusiskon yhteydessäpitovelvollisuuksia ja pahasti, mutta odotas kun kuulet päiväohjelmamme ja illan väsymystasoni-.-)

    VastaaPoista