maanantai 21. helmikuuta 2011

days 192, 193, 194, 195, 196 and 197

Ensimmäinen viikko perheessä on pulkassa! Pitää jo näin alkuun sanoa, että USAssa vietetty jälkipuolisko vuodestani tulee eroamaan alkupuoliskosta erittäin paljon:D

Uusi peruspäivärytmini on seuraavanlainen:
7.00. herätys
8.00. tyttö kouluun, salille pariksi tunniksi host äidin kanssa
11.00.-15.00. varsinaisesti alotan työt, lounas, pyykkejä, hengausta kotona pojan ja host äidin kanssa, asioiden hoitamista..
15.00.-17.30. tyttö matkaan, salille after school aktiviteetteihin, joskus syödään päivällistä salilla
17.30.-18.30. saavutaan kotiin, purkaudutaan autosta ja syödään päivällistä
18.30.-19.30 lapset yökkäreihin ja nukkumaan

Joten jos mitään erikoista ei ole meneillään, niin elämme aktiivista elämään salin, kodin, koulun ja kauppojen välillä. Parin viikon kuluessa yritän löytää aikaa au pairien tapaamiselle, kunhan uusi edellistäkin laiskempi LCCni saisi lähetetty mulle listan ryhmäni au paireista.

Tämä viikko oli totuttelua arkeen, mutta kiirettä piti siltikin. Sain purettua loput tavaroistani eilen, ja viikon aikana sain kerättyä aikamoisen kasan tavaraa porukoiden mukaan lähetettäväksi. Ostin myös kunnon treenivaatteita, ilmottauduin joogatunneille ja suunnittelin viikottaisen work out schedulen. Perjantaina kävimme myös Philadelphia zoossa, koska lapsilla oli vapaapäivä koulusta Preseident's weekin takia. Oli hassua mennä sinne uuden perheen kanssa, mutta meillä oli onneksi ihana päivä! Aurinko paistoi (topissa oli kuuma:P), kävimme syömässä hibachia ja pitämässä hauskaa Dave & Buster'silla. Liikenne oli kreisiä koko päivän, mutta musta oli ihana istua tulomatkalla autossa, kun sain nauttia Phlladelphian valoista illan pimeydessä.. Kaunista.

PS shocking news for everyone: heräsin sekä lauantaina että sunnuntaina salille host äidin kanssa! (sunnuntaina aloitettiin ilmanen kuumajoogaviikko, ja täytyy sanoa, että se on ainakin näin alkutuntumalta ihanaa! Maaliskuun 1. aloitan brand new beginner-kuumajoogakurssin, joten sitten tulee joogasta lisää juttua:D)

5 kommenttia:

 1. Onko se hostmamma joku kuntoilufriiki?: O entäs missäs herra perheenpää luuhaa?

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta, etenkin toi hotjooga, mäkin tahdon :) Nii ja terveiset Berkeleystä, hih!

  VastaaPoista
 3. Laatio: hmm, se oli lastensaannin aikaan tosi ylipainonen ja sit se pudotti jonku 120 pounds ja liikunta on tosi tärkeä osa sen elämää, se periaatteessa elää treenivaatteissa arkipäivät:D Ja nyt määkin! Ja tuntuu hyvältä!

  Tiia: Ihanaa se onkin! Tätä NIIIIN tarvitsin. ja hotjooga on i-ha-naa, kannattaa vaan mennä kurssille jos on mahollisuus.. hihi, onko siellä ihanan keväistä?

  VastaaPoista
 4. Siis työskenteleeks toi sun hostäiti? Vai onks se sun kanssa aina kotona? Ja mitä se sun hostisä tekee työkseen? :)

  VastaaPoista
 5. Host isä on kasinolla toisiks ylin pomo, en tiiä tarkkaan et mitä se siel tekee mut anyway siel se työskentelee:D ja host äiti on kotiäiti, mut se tekee pari päivää kuukaudes töitä. mut yleensä siis on mun kaa, ellei sit vie yksin tyttöö johonkin aktiviteettiin tms. :>

  VastaaPoista