maanantai 7. helmikuuta 2011

days 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 and 183

Tää menee jo ihan naurettavaksi, pakko vähän alkaa kiristämään tätä päivitystahtia..:D (tai ei ehkä olisi pitänyt ikinä aloittaa tätä day se ja se-päivittämistapaa..)

Mitäs viime viikkoon.. Mun ei ihan kamalasti ole tarvinnut töitä tehdä, joten olen nukkunut ja yrittänyt saada joitain rästihommia aikaiseksi..siinä kuitenkaan onnistumatta (koska olen viettänyt kaiken aikani koneella Connecticutin sieluntoverini kanssa<3). Kuitenkin, sain huoneen siivottua ja scrapbook-kirjaani hieman eteenpäin, uskomattomia suorituksia ellen sanoisi! Muutamana iltana hengailin poikien kaa, taidettiin katsoa jokin leffa ja viettää aikaa Giantissa tai jossain muussa vakkarihengailupaikassa. Kuinka yllättäviä tietoja nämä teille ovatkaan.. Oli tylsä viikko. Tänään tosin kirosin sitä, että Idols ei enää näy täällä! PERKELE ihan näin suomalaisittain, anteeksi kaikki tätä kiroamistani, mutta kuinka tästä selvitään?

Anyway, nyt kuulkaa pudottelen semmosia pommeja teille käsiteltäväksi, että ei mitään rajaa!

Olen tässä pitänyt suht matalaa profiilia viimeisten kahden viikon aikana syystä että vaihdan perhettä, muutan luultavasti tämän tai ensi viikon lopussa. Seattlesta palattuani host vanhempani kertoivat, että he eivät oikein enää tarvitse apua, joten ei ole järkeä pitää au pairia vielä puolta vuotta.. Siinä sitten itkettiin ja shokissa meni ensimmäinen viikko, ihan kiva lomaltapaluu etten sanoisi! En kuitenkaan lähde tätä asiaa sen enempää ruotimaan, olemme vielä hyvissä väleissä, vaikka ei ihan heti suunnitelmissa olekaan vierailla täällä. Uusi perheeni asuu Delawaressa, noin reippaan tunnin matkan päässä täältä. Uuteen perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 5-vuotias tyttö ja 1,5-vuotias poika, ja he ovat vähintään yhtä innoissaan minusta kuin mitä minä olen heistä! Pidän teidät ajan tasalla muuton suhteen, laukut on kyllä melkein kuluneen viikon aikana pakattu, että siitä ei enää tarvitse stressata! (ja niitä laukkuja on sitten paljon... x/)

Siinä teille sulattelemista, onneksi olen itse mennyt alku- ja puolivälishokinkin läpi;>

6 kommenttia:

 1. MITÄÄÄÄÄ oot sä rematchissa! ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvin aikuismaista käytöstä sun perheeltä, et hyvin ovat miettineet ton aupairin oton. Niin sä olit niitten eka aupair vai? :) Mutta ihanaa et löysit uuden perheen!

  VastaaPoista
 3. Olin näiden vika au pair, järjestyksessäni kolmas (edellinen oli kaksi vuotta), mutta silti, hyvin mietitty tapaus... Uusi perhekin onneksi vaikuttaa ihanalta, että toivottavasti tulee hienot kuusi kuukautta.

  ps Janiika, joo sori tais unohtuu kertoo;D oot ihanin<3

  VastaaPoista
 4. Voi että:( onneks tosiaan uus perhe vaikuttaa mukavalta!

  VastaaPoista
 5. Onneksi, ja toivottavasti onkin! Hehkutan kyllä jos on:D

  VastaaPoista