tiistai 15. helmikuuta 2011

days 189, 190 and 191

Kiirettä pitää, ette uskokaan!

Olin jo hienosti päättäny postailla sunnuntai-iltana, sitten maanantai-iltana ja nyt vihdoin tänään, mutta kappas vaan kun en tahdo muistaa kaikkia kivoja juttuja, mitä halusin kertoa!

Pikakelaus alkuviikkoon, here we come!

Sunnuntaina heräilin suht aikaisin (ja kuoleman väsyneenä, tietenkin), koska olimme host äitini kanssa sopineet, että lähdemme Trader Joe'siin ruokaostoksille. Päädimme sitten latomaan kärryn täyteen kaikkea ihanaa, hyvää ja terveellistä! Traderin jälkeen päädyimme vielä Acmeen ostamaan Ben & Jerrysiä ja vuokraamaan pari leffaa, sekä health clubille tutustumiskierrokselle (hypin innoissani nähtyäni siellä saunan, ja valistin host äitiä kertomalla, että sauna on suomalainen juttu..ne saunasäännöt oli muuten naurettavia, lol). Loppupäivä meni ihan vana hengaillessa, yritin purkaa tavaroita ja jutella ihmisille ennen illan host äiti-au pair-laatuaikaa leffamuodossa (Letters to Juliet).

Maanantaina koitti arki ja seitsemän herätys, ja ennen kuin irvailette niin ei, en nukkunut pommiin.. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, minäkin sain ystävänpäivälahjan perheeltäni, aww! Host tytön koululla oli täydet ystävänpäivätohinat menossa, ja koska kaikki muut olivat unohtaneet kamerat sain kunnian napata lapsosista kuvan ennen healt clubille rientämistä. Liityin host äidin kickboxing-ryhmään, ja vaikka tunnin sijaan kickboxailinkin (tällä kertaa) vain puoli tuntia, tuntui kyllä ihan kivasti lihaksissa, että liikuntaa on noinkin ruhtinaallisesti harrastettu. Ja koska irvailette taas ruhtinaalliselle liikkumiselleni, niin puolustaudun sanomalla, että halusin käydä testaamassa sen saunan! To be honest se oli karvas pettymys, kylmä pieni huone, jossa ei edes saanut löylyä heittää! Hö ja hö. Loppupäivä juostiin siellä sun täällä, jossain välissä uudelleen healt clubillakin kun host tytöllä oli jumppaa.. Illalla laitettiin lapset petiin ja katsottiin Eclipse, taas taattua host äiti-au pair-laatuaikaa (ja poppareita!). Basementiin sulkeutumisen jälkeen nautin hieromatuolista ja erittäin rauhoittavasta sataan inbox-viestiin vastaamistunnista (not:P), mutta hieromatuoli on kumminkin heaven!

Tänään päätin jäädä kotiin healt clubin sijaan, koska piti hoitaa miljoona pikkujuttua sekä yrittää purkaa tavaroita (näistä suoritettu 10%, että hyvin tehokasta aamutoimintaa, as usual..). Iltapäivällä käytiin lounaalla host isän kanssa, pankissa varmistamassa osoitteenmuutos ja koululla hengailemassa elämämme pisin tunti ennen host tytön hakua ja health clubille suuntaamista. Tulette muuten huomaamaan, että vietämme health clubilla puolet päivistämme, jee! Syötiin päivällistäkin siellä clubilla.. Niin ja häiti varasi meille hiustenleikkausajat, ihanaa laatuaikaa taas tiedossa:D Ajattelin mennä taktiikalla "do whatever u wanna do, as long as u make it pretty". Raportoin myöhemmin kuinka hyvin taktiikkani toimi.. Illalla nukutin pikkupojan sylissäni, ja katsoin taas yhden laatuaikaleffan host äidin kanssa (The time traveler's wife, niisk!). Jos huomenna vaikka vihdoin purkaisi loput kamat ja järjestelisi vaatekasan? Rankkaa kun ei ole aikaa koneella oloon, byaah!

1 kommentti: