keskiviikko 23. helmikuuta 2011

days 198, 199, 200, 201, 202 and 203

Ella oli täälllä, Ella oli täällä, Ella oli täällä! Juurikin siitä syystä olen ollut normaaliakin kiireisempi enkä ole illan väsymyksessä jaksanut kirjoitella blogiin. Tänään laiskuudesta sitten kärsitään (taas)! Pieni varoituksen sana: tällä viikolla on tapahtunut paljon, joten tekstiä ja kuvia tulee sen mukaisesti.. (ja toinen varoituksen sana: katson tässä kirjoittamisen lomassa Oscareita, joten jos suomeni tökkii, se johtuu englannin kuuntelemisesta)

Maanantaina aloitettiin viikko reippaasti kickboxingilla, kamala kun siellä saakin hikoilla.. Päivä meni reippaasti lasten kanssa leikkiessä ja pyykkejä pestessä, illalla kävimme hikoilemassa ja rentoutumassa hotjoogassa, josta ajoimme tuhatta ja sataa hakemaan Ellaa juna-asemalta. Kävimme viemässä Ellan hotellille, josta lähtiessämme hostäitini oli huolesta soikeana, mistä johtuen ensimmäinen asia, jonka sain tiistaina kuulla oli "pyydä Ellaa yöpymään täällä", joten kävimme aamupäivällä hakemassa Ellan meille. Tulimme mäkkärin kautta kotiin, joten sinne meni se mäkkärilakko, mutta olihan se Big Mac-ateria yhdeksän (?) kuukauden jälkeen aika maukas. Tiistai oli muuten snow day, joten hosttyttökin oli poikkeuksellisesti kotona koko päivän. Iltapäivällä lähdimme HACille, mistä hostisä myöhemmin haki lapset kotiin, jotta me tytöt pääsimme kickboxailemaan ja joogailemaan, ihanaa! ^^ Tein aikaisemmin päivälliseksi makaronilaatikkoa, joten ahmimme sitä sitten joogan jälkeen. Ette uskokaan kuinka ihanalta tuntui tehdä makaronilaatikkoa 'kotona'..

Keskiviikkona yllätys yllätys aloitimme päivämme kickboxaamalla.. Uusi LCCni kävi tervetulotapaamisella iltapäivällä, käytiin läpi normaalit löpinät ikärajoista työtunteihin. Iltapäivällä kävimme mallilla, josta löysin iiihanan Sephoran hopeisen kynsilakan! Skippasimme illan joogan, koska minulla oli au pair-tapaaminen Starbucksissa. Saavuimme tyylikkäästi 20 minuuttia myöhässä, mutta eipä haitannut, kun kuulin, että ryhmässäni on saksalaisten lisäksi kaksi ruotsalaista ja minä. Päätin, että ruotsalaisesta Camillasta tulee hengailutoverini täällä, pari saksalaista tyttöä vaikuttavat myös ihan kivoilta, joten heidän kanssaan voisi myös hengailla vähän..Ehkä. Mutta hei-ainakin saan kokea miltä tuntuu olla saksapainotteisessa ryhmässä (Phillyssä kun ryhmä oli täynnä niitä etelä-amerikkalaisia)! :D

Torstaina menimme joogailemaan jo kahdeksaksi, melkein kuolin sinne kuumaan huoneeseen hikoillessani.. Huh huh mikä joogatunti. Suihkujen jälkeen kävimme Ulta-nimisessä kosmetiikkaliikkeessä sekä Trader Joe'silla, josta vaihteeksi raahasimme kotiin kassikaupalla ihanaa ruokaa. Iltapäivällä menimme takaisin HACille uimatunteja varten. Illalla istuimme Ellan kanssa sängylläni ja katsoimme Satuhäät sekä Pasilaa, ja nauroimme niin paljon, että hostvanhemmat olivat yläkerrassa ihmetelleet mille me nauramme:D

Perjantai saapui luoksemme mahanpohjassa kutkuttelevien perhosten muodossa, sillä tyttöjen ilta Philadelphiassa oli vain muutamien tuntien päässä.. Kickboxailujen (täytyy sanoa, että meinasi jo hieman väsyttää) ja leikkimisen lomassa ehdimme myös uudemman kerran Christiana mallille. Hostäitini halusi ostaa sovittamansa Michael Korsin kengät, minä halusin kokeilla Michael Korsin jakkua, josta ei valitettavasti ollut oikeita kokoja jäljellä. Kotiin saavuttuamme istutimme lapset tv:n ääreen, jotta saimme kynnet kiiltäviksi ja lakatuiksi! Itse lakkasin kynteni uudella ihanalla hopeallani, ah kuinka kauniit niistä tulikaan! Vaikkakin
a) kynnen pinnan on oltava täysin sileä, jotta tuo hopealakka näyttää hyvältä
b) levitettäessä lakkaa ei saa olla yhtään liikaa/liian vähän
c) ylipäätään tuon lakan levittäminen oli haastavaa, mutta lopputulos oli sen arvoinen!
Kynsilakkakevennyksen jälkeen haluatte varmasti tietää loppuillan kulun! Hostisän saavuttua kotiin juoksimme vaihtamaan vaatteet, sekä hyppäsimme autoon ja kaasutimme hurjaa vauhtia kohti Philadelphiaa ja Sixersien stadiumia. Rakastan olla hostäitini kyydissä, koska hän ajaa kovaa, saan valita musiikin ja kaiken hyvän päälle vielä jammailemme sen mukana. Eksyin taas reiteilta, hups. Saavuimme Philadelphiaan hieman aikataulusta myöhässä, mutta hyvin sitä peliä näki stadiumin sisällä sijaitsevasta ravintolastakin. Puoliajan jälkeen juoksimme club boxiimme (CLUB BOX!), jossa revittelimme, tanssahtelimme ja kannustimme Sixersit voittoon. Ei saatu ilmaisia t-paitoja eikä päästy screenille, mutta hurjan hauska tyttöjen ilta meillä silti oli! Hostäitini kanssa ei vain voi olla tylsää.


täällä tuuli perjantaina niin voimakkaasti, että vessakopitkin kaatuivat nurin, lol


päivälliselläClub box!

Lauantaina heräsimme kauniiseen päivään väsyneinä ja haikeina, koska tajusimme, että se oli Ellan viimeinen USA-päivä (tällä erää). Olimme sopineet host äidin kanssa yllättävämme Ellan lauantaina viemällä hänet Philadelphian art museumiin, mutta meidät tuntien kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Lähdimme matkaan kaksi tuntia aikataulusta myöhässä, ja lopulta Philadelphiaan saavuttuamme vielä kadotimme toisemme museon sisällä:D Kaikesta tästä johtuen kiertely museon sisällä jäi melko vähäiseksi, mutta näimme sentään jotain ja saimme söpöt vuosikalenterimme host äidiltäni. Kotimatkalla veimme Ellan lentokentälle, ja sieltä haikeina lähdimme host isän siskon tyttären 18-vuotispäivälliselle. Kotona tuntui hassulta, koska olin niin tottunut siihen, että päivän jälkeen nukahdan suomea puhuen. Aika menee aivan liian nopeasti, kun on hauskaa.

Tänään lähdin suht aamusta kokeilemaan pilatesta ihanan ruotsalaisen Camillan kanssa. Pilates oli ihan kivaa, mutta en ole varmaan koskaan hävennyt niin paljon: D takanani oli aivan uskomattoman vahva ja venyvä nainen, joten sen suhteen tunti oli yhtä kidutusta. Silläkin uhalla, että kuolemme häpeään, päätimme jatkaa pilatesta mahdollisimman säännöllisesti. Aamu- ja iltapäivän otin rennosti skypettelemällä ja facebookailemalla, on ihana vain rentoutua sunnuntaisin, koska muut päivät olemme aina yhtä kiireisiä. Ja kuten jo mainitsin, tällä hetkellä katson Oscareita, ette voi uskoa, kuinka mahtavalta tuntuu katsoa Oscareita pm-tunneilla! Ah ihanaa, ihanaa, ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti