maanantai 27. joulukuuta 2010

days 140 and 141

Day 26: Your fears:
Että en pääse ikinä kouluun, johon haluan, että kukaan ei ikinä rakasta mua ja että menetän jonkun läheisen.

Day 27: Your beliefs:
All things are possible for those who believe and dream. (ja kun vielä noudattaisin tätä)


Täällä on nyt kuulkaa maailmankirjat sekaisin. "Kauhea" lumimyrsky iski eilen, minkä takia kaikki on suljettu, jumissa tai muuten vain sekaisin. Mutta saatiinpa sentään lunta! Vaikka olisi se myrsky saanut valita jonkin toisen päivän, eilen T:n piti nimittäin lähteä Friscoon, mistä meinasikin tulla melkoinen farssi.. T:n kummatkin lennot peruttiin, autot kulkivat vain taaksepäin tai sikssakkia, ja kun junatkin myöhästelivät, pelkäsin ettei saada tyttöstä edes kentälle.. Onneksi kuitenkin saatiin T lentokentälle menevään junaan (olen onnekas kun asun täällä, täältä nimittäin menee ainoa suora junalinja lentokentälle! ^^) ja loppujen lopuksi T pääsi ilmaankiin saman illan aikana! Onni onnettomuudessa, ellen sanoisi. T:n viimeisenä Phillyn päivänä uhmattiin siis lumimyrskyä ja lähdettiin keskustaan tsekkaamaan LOVE-sign ja ne dominopalikat sekä käytiin Continentalissa brunssilla, miten niin vaikuttaa viime sunnuntailta? :D Hauskaa oli! Illalla puhuin isosiskon kanssa neljä tuntia, kyllähän siinä pari muutakin riemuapinaa kävi selittämässä jotain. Oli kyllä niin ihana puhua Suomeen oikein ajan kanssa! Tähän kasa ihkuja teinisydämiä.

Tänään alkoi lasten talviloma, joten ollaan otettu rennosti.. Lasten kanssa pääsin (vai jouduin?) vähän remuamaan tuonne hankeenkin. Hei täällä on oikeasti lunta! Harmi vain, että koko paikka on kamalan hysterian vallassa. En edes osaa kuvailla tätä kaikkea sanoilla: koulut suljettu, ihmiset eivät kirjaimellisesti pääse autoillaan mihinkään (voi kyllä johtua siitäkin, että meillä on autoissa joko kesä- tai jotkin hemmetin all weather-renkaat!), lentokentät ovat kaaoksen valtaamia.. Kaiken lisäksi ihmiset jäätyvät pystyyn, kun tuolla on kuulemma niin kylmä, En nyt sanois.. En kyllä pane pahakseni, jos tuo lumi sulaisi nopeasti, koska täällä lumi vain tekee elämästä niin paljon vaikeampaa.

PS Pike, kyllähän se myrsky siis ylsi tänne asti-ihan kiitettävän voimakkaanakin! :o

5 kommenttia:

 1. RandomGuyWhoBrokeCucumber4YearsAgo28. joulukuuta 2010 klo 5.58

  Pakko kyl kysyä et paljon siellä on sit "kylmä"? : D

  VastaaPoista
 2. hahalol kurkku: MAX -5 CELSIUSTA! : DD Nyt on sellanen +2 vissiinkin. että tuntu naurettavalta pukea toppavaatteet tuonne pihalle, asd.

  Janiika: <3 voitas puhua, tarviin sua! pus.

  VastaaPoista
 3. vai että kaks riemuapinaa, hmmm.. :DDD

  VastaaPoista