perjantai 10. joulukuuta 2010

day 124

Day 10: I photo I took:



Macy's!

Tänään olin IKEAssa joulupäivällisellä! Olin odottanut tätä kuin kuuta nousevaa ja nam se oli kyllä niin hyvvää! Siellä oli pottuja ja kinkkua, savustettua lohta ja glögiä.. Siinä ne tärkeimmät:D Mmmm. IKEAn ruokakaupasta ostin myös kotiin glögiä sekä daimeja ja korppuja. Herkkua! Kuinka voikaan tälläiset pienet asiat tuntua niin erikoisen hyviltä?



Tänään olin kyllä todella onnellinen. Sain nukkua myöhään, tein L:n kanssa piparitaikinan, J lähetti tekstiviestillä söpöjä sanoja, päivällinen oli ihana ja olin vain niin onnellinen siitä, että saan olla täällä. Vaikka aamulla hieman kauhistutti, kun kuulin että M oli oksentanut eilen illalla, joten tälläisenä oksennusfoobikkona yritin vältellä kontaktia M:n kanssa:D G kyllä kertoi, että kumpikin edellisistä au paireista oli oksennellut, joten sitä odotellessa..WÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. En kestä, kuolen jos joudun oksentamaan. M oli kuulemma oksentanut oikein komeassa kaaressa suoraan G:n päälle.. Nice.

Paluumatkalla IKEAsta L muuten näytti minulle övereimmät joulukoristeet ever. Valtava talo ja pihamaa (ja oikeastaan koko katu) oli värikkäiden joulukoristeiden peitossa.. Se oli oikeasti uskomatonta. Yritin ottaa kuvia, ja vaikka niistä ei todellakaan saa todellista kuvaa siitä överiydestä niin saattepa edes pienen vilahduksen.. Leuka jos toinenkin loksahti, kun ajettiin sen talon luokse.. Se on täällä ihan nähtävyys, ja siellä on jopa sellaiset kyltit, jotka kertovat, missä voi käydä kääntymässä takaisin: D






4 kommenttia:

  1. EN MALTA ODOTTAAAAAAA. tulee niiiiin huippu vkl! ah. lupasin riikalle et pidetään pikkujoulut! ^^

    VastaaPoista
  2. Kansa vaatii Miikkaaaaaaa!!!!

    VastaaPoista
  3. Ai hitto Miikka.. Raukkaparka jääny pölyttymään. Kansa saakoon siis tahtonsa läpi piakkoin!

    VastaaPoista