perjantai 24. joulukuuta 2010

day 138

Day 24: Your favorite memory:

Ne monet jouluaatonaatot, kun hirveiden siivoustalkoiden jälkeen lysähdin sänkyyn kahdelta aamuyöllä ja äiti tuli istumaan sängyn reunalle mun jalkoja hoitaen. Siinä sitten juteltiin tunti pari, ja aina muistettiin sanoa, kuinka ihanaa on, että on niin lattiat kuin katotkin kuurattu. Mommy I love you! Sorry for missing our traditional cleaning operation..not;>

Vau, kuinka onnellinen ihminen voi olla. Päätimme aloittaa jouluaaton juhlinnan valvomalla neljään toivotellen hyvää joulua aamuvarhaisella heräillelle, omana jouluaattoaamuna joulun vietto lähti käyntiin vastaanottamalla hostien lahja.. Koko perheen voimin ja triplahalein ojennettu paketti kirjekuorineen sisälsi pinkin kaulahuivin ja 200 dollaria "your familyltä" (mikä oli koko lahjan paras osa).


Love, your family vaan kruunasi kaiken!


My little brother totally made my day!

Päivän aikana ehdittiin skypetellä Suomeen ja laittautua ihan urakalla, taisin parit paketitkin avata hostlapsieni painostuksesta (he ovat niin innoissaan joulusta, kun se on uutta ja outoa. Ihmeteltiin sekä lahjojen avaamisen ajankohtaa, kalentereita ja sitä, kuinka 19-vuotias voi innostua joulusta yhtä paljon kuin heidän au pairinsa. Jaa-a.) Illalla lähdettiin A-C:n seuraksi ihanaan Broad Axe Tavernaan joulupäivälliselle, minkä jälkeen viihdyttiin meidän vierashuoneessa pakettien, koneiden ja omenasiiderin ympäröiminä. Sain ihania joululahjoja (nominationit! <3), ja lisää paketteja ja kortteja on tulossa postissa, tänne päin tuleva posti vaan takkuaa oikein olan takaa.
kattilamurhaaja


Laulettiin ja soitettiin (ja naurettiin sille, että a) ei osattu laulaa b)ei osattu soittaa) sekä otettiin kuvia, lol.


availtiin paketteja!
Ihaalle kävi pieni vahinko, mutta kyllä se siitä..


PS hei ne pikkujoulut! Helvetti kun nämä kuvat tulevat ihan random aikajärjestyksessä, organisoitunut pääni ei kestä tätä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti