torstai 16. joulukuuta 2010

day 130

Day 16: A song I wish I knew the words to:


A-C-rakkautta!

OMG, tänne satoi tänään lunta! Toistan itseäni varten: LUNTA! Tähän kohtaan pienempikuinkolme.

Yöllä näin kaksi unta: ensimmäisessä kysyin R:ltä onko hän oikeutettu antamaan antibioottikuurireseptin (vastaus oli ei). Toisessa R ja G pesivät pyykkiä, mutta jostain kumman syystä ne pyykit (lasten kokopyjamat) päätyivät tämän talon valtavaan viemärijärjestelmään, josta niitä sitten etsimme yhdessä.. Ja siis paras osahan oli se, että se viemärijärjestelmän osa, josta niitä pyjamia etsimme muistutti kaatopaikkaa. Loogista.

Aivastin juuri koneeni päälle. Terveellistä.

Päivän aikana mielessä pyörivät lukuisat asiat, jotka haluaisin kirjoittaa tänne teidän nähtäväksenne.. Tietenkin, varmaan jostain kumman karmasta johtuen, en ikinä muista niitä asioita istuessani koneen ääreen näin iltaisin. On muuten hieman rasittavaa, kun sitten ne samat asiat alkavat pyöriä päässä nukkumaanmenoaikaan! Juuri mainitusta syystä johtuen olen viime aikoina nukahtanut yhden jälkeen. Tiedän, tarvitsen enemmän unta. Täytyy varmaan alkaa pitämään vihkoa ja kynää yöpöydällä, jotta voin kirjoittaa asioita siihen ylös..

Tästä päivästä muistan vain yhden hauskan jutun. Olimme aamulla lähdössä little gymiin, kun tokaisin L:lle, että olemme hieman myöhässä, johon L totisilla silmillä "It's okay, Roosa". Minulla on oikeasti maailman ihanin 2-vuotias hostlapsi!

Kiireinen viikko melkein pulkassa, huh! Tänään olin töissä melkein koko päivän, poikien little gymin aikaan sain kuitenkin 1,5 tuntia datailuaikaa. HUOMENNA alkaa 1,5 viikkoa kestävä Suomiseuraputki! Mmmmm. Parasta.

//Yhdestä asiasta olen niiiin kateellinen: pitkästä joululomasta. Tämä vuosi on ensimmäinen, kun en nauti kolmen viikon lööbailusta lumen, suklaan, äidin ruuan ja ystävien ympäröimänä.. Nyt kun vihdoin ajattelen tuota niin saattaa vähän ahdistaa. Vähän.

2 kommenttia:

  1. lunta sinnekin at last<3 ^^

    VastaaPoista
  2. Mutta suli samantien:< että musta joulu, here we come..

    VastaaPoista