sunnuntai 12. joulukuuta 2010

days 125 and 126

Day 11: What you wore today:

Day 12: Your favorite place:

Disneyland, Paris. Mitään hienoa kuvasatoa ei nyt ole tiedossa, koska kaikki Disneyland-kuvani ovat kovalevyllä, jota mac ei suostu avaamaan enkä jaksa siirtää niitä hostien vanhalle koneelle tai s-postiin whatever, liian työlästä. Googlatkaa jos haluatte kuvia. Anyway, I would move to Disneyland if that was possible.


Voi himskatti (kuka sanoo himskatti? :D), tämä 30 days meni ihan pilalle, kun en eilen päässyt kirjoittamaan päivä yhdentoista höpinöitä. (:X) Täytyy sanoa puolustukseni, että ilta ei ollut lähelläkään sitä, mitä olin odottanut, joten viiden tunnin työskentelyn ja kahden tunnin pipari-operaation jälkeen yhdeltä nukkumaanmennessäni ei enää käynyt mielessä, että kirjoitanpa blogiin. Lauantaina olis siis itävaltalaisen I:n kanssa mallilla kiertelemässä ja tutustumassa, kotiin tulin viideksi kun tiesin, että mun pitää babysittaa... Sain sitten kuulla, että kylvetän lapset ja otan kuvan perheestä erään päivällistapahtuman kutsuun, joten sitä tehtailtiin pari tuntia, voitteko uskoa, että lopputuloksena oli yksi kunnollinen kuva? :D Tytöt olivat ottaneet päikkärit, joten valvottiin sitten kahdeksan sijaan kymmeneen.. Onneksi A-C tuli viihdyttämään meitä jo kuuden maissa, joten sain vähän apuakin! Mun lapset onneksi rakastaa A-C:tä! Kymmenen jälkeen alettiin sitten tekemään piparitalon osia, näin jälkiviisaana on helppo sanoa, että olisi ehkä kannattanut tulostaa jotkin palaohjeet.. Heh. (Unohdin kertoa, kuinka söpö M oli kun laitoin häntä nukkumaan. M oli melkein unessa, kun hän nosti päätään ja kysyi minulta "Roosa, was your name Roosa when you were little?" vastasin, että kyllähän se oli, mihin M vastasi laittamalla kätensä suunsa eteen tirskahtaen. söpöä.)

Tänään sitten koitti sen piparitalon kasaaminen.. A-C ja saksalainen V tulivat meille avuksi, ja täytyy äidin suureksi yllätykseksi sanoa, että ei, siitä ei taloa saatu aikaiseksi: D Jotenkuten saimme seinät pystyyn, mutta katto päätti karkkivuoren painon alla romahtaa, jonka jälkeen seinätkin päättivät kaatua. Ryhmäkuva sentään saatiin otettua ennen totaalista romahdusta, lol. Lapset olivat kuitenkin enemmän kuin iloisia, kun saivat mättää romahtaneet seinät ja niitä peittäneet karkit samantien! Pääasiahan kuitenkin on, että talon kokoaminen oli hauskaa? Right? Illalla olimme au pair-tapaamisessa, joka oli sekin todella hauska, ihme kyllä! Tapaamisen jälkeen lähdimme vielä eurooppakokoonpanolla 24/7 ruokakauppaan hengailemaan. Ruotsalaiset K ja C kuulemma tekevät sitä koko ajan, ja to be honest meillä oli todella hauskaa:D Voisin muuten pyytää poikia puhumaan mulle ruotsia, jotta en ihan unohtaisi sitä kaiken tämän englannin keskellä..


PS tämän uutisen piti olla jonkin päivän THE uutinen: sain GHD:ni lauantaina! Lauantai-iltana vaan otti niin pahasti päähän, että en edes jaksanut itkeä ilosta GHD:n saamisen johdosta. Että sinne meni se ilo! :< Vaikka kyllä se on niin kaunis. En ehtinyt kuvaamaan itse rautaa, mutta vannon, että saatte vielä siitäkin kuvia! Ja siitä uberkauniista piparkakkutalosta!2 kommenttia:

  1. aaaaaa. Sulla on uudet kengät,hienot! ps. Julle sano "Onko Roosan pakko olla siellä?", "Joo.", "Perkele"

    VastaaPoista
  2. Noi kengät on itse asiassa neljä (?) tai viisi(?) vuotta vanhat! :O En vaan oo vissiin käyttäny? Heh..

    :< Voi julle.. Kohta enää puolet jäljellä, muistakaa sanoa sille! : D Ja oon SATAvarma, että se tulee rakastamaan mun lähettämää joulukorttia (jonka muuten lähetin vahingossa vain perhe taipaleelle:<). Että sitä odotellessa!

    VastaaPoista