tiistai 7. joulukuuta 2010

day 121

Day 7: A photo of your favorite animal:Nyt on kuulkaa ihme tapahtunut: Roosa katsoi E.T.:n! Kyllähän tässä aika monta vuotta sivistymätöntä elämää vietettiinkin.. Vaikka täytyy sanoa, että en mikään suurin E.T.-fani ole.

EIpä tänne muuta erikoista, tylsistymisen lisäksi alan kohta kylmettymäänkin, vielä kun saisi sitä ihanaa, pehmeää lunta.

Pakko kertoa teille, että mikään ei ole tuottanut aikoihin niin suurta euforiaa kuin poppariroskan saaminen pois hampaankolosta. Ah. Päiväni kohokohta! Sen lisäksi, että L suostui laittamaan talvitakin päälle viidentoista minuutin tappelun jälkeen. Kategoriassamme au pairin suuret ilot!

Lasten kanssa leikkiessä jouduin tänään vankilaan sekä taistelemaan takin päällelaittamisesta (minkä jo varmaan ymmärsittekin). L:n kanssa olimme yllättävästi tiistain satutunnilla kirjastossa, iltapäivällä jouduin sitten sinne vankilaan. Kerroinko muuten jo, että joudun lunastamaan lupaukseni kymmenen kärrynpyörän tekemisestä tämän viikon aikana? : D Olisi mielenkiintoista tietää, miten aion suoriutua edes yhdestä.

Nyt lähden Starbucksiin, pitäkää peukut pystyssä uuden au pairin kivuudesta!

PS mitä hittoa, Kari Tapio kuollut??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti