perjantai 5. elokuuta 2011

days 361, 362 and 363


Loman loppupäivät, here we go!

Tiistaina heräilimme rauhassa ja lähdimme yhdentoista jälkeen Busch Gardensiin, joka on siis huvipuiston ja eläintarhan yhdistelmä. Tai sellaiseksi sitä kutsuisin:D  Hurviteltiin laitteissa, mutta tietenkin se laite, mihin mää halusin, oli suljettu koko päivän ajan.. Damn it! Muutenkin tuona päivänä melkein puolet laitteista oli ainakin osa päivää suljettuna, harmiteltiin  sitä vielä illallakin.. Lähdettiin huvipuistosta vasta päivällisaikaan, joten ajeltiin sitten parissakin paikassa noutamassa illallista (osa syötiin jo autossa kun oli niin nälkä: D) ja palattiin kämpille sitten vasta seitsemän aikaan.. Suihkujen ja ruokailun jälkeen kello olikin jo yhdeksän, joten siirryin makoilemaan sänkyyn ja pian sainkin hosttytön kaveriksi. Katseltiin videoita mun koneelta, ja naurettiin vedet silmissä Janiikan ja mun pää olkapäät peppu-tanssille.. Hosttyttö myös hoksasi nopeuttaa sitä videota niin, että se oli ihan hilarious, joten saatiin sitten vielä hostäiti kaveriksi katsomaan sitä videota:D Hosttyttö nukahti vasta kymmenen jälkeen useiden ”one more thing”-juttujen jälkeen. Mun hosttytön kanssa on kyllä niin sulosta nukkua samassa sängyssä, kun se kietoutuu kainaloon ja työntää naaman ihan oman naaman eteen. Joudun sitä kyllä yleensä pari kertaa yössä siirtämään oikeaan asentoonkin, kun se aina kääntyy sillai että saan jalat suuhun.. Söpöä kummiski!

Keskiviikkona sain taas nukkua ihan kivan pitkään, vaikka hosttyttö olikin käynyt kerran ilmoittamassa, että kyllä sun nyt pitäis herätä koska tarviin jonkun värittämään mun kaa.. Mumisin, että lepään vielä hetken ja päädyin nukkumaan yli tunnin: D Hups. Mentiin keskiviikkonakin sinne Water Country USAan, mutta tällä kertaa ei jouduttu kuuntelemaan mitään lauluja kun ei ihan kymmeneksi paikalle ehditty. Laskettiin kivoja vesiliukumäkiä, otettiin aurinkoa, syötiin ylihinnoiteltu lounas ja lilluttiin Hubba Hubba Highwayssa (vähän niin kuin lazy river, mutta nopeampi- plus pelastusliivit päällä voit lillua vedessä ihan kokonaan ja ah se on ihanaa). Leikittiin siellä myös junaa, ja vitsi meillä oli hauskaa! Oltiin siellä Hubba Hubbassa varmaan ainakin tunti:D Ehdoton lemppari sen Vanish Pointin lisäksi! Tai no- Big Daddykin oli huippukiva! Se oli sellainen tubeliukumäki, joka oli suht pitkä, kurvitteleva ja nopea! Illalla taas koomailtiin ja taisinpa mennä nukkumaankin jo joskus yhdeksän maissa. Silmät eivät nimittäin meinanneet pysyä auki, kun seitsemän aikaan katsoin lasten kanssa telkkaria:D 

Torstaina eli loman viimeisenä päivänä päätettiin lähteä Kings Dominion-huvipuistoon. Sitä ennen piti kumminkin tehdä pieni pysähdys matkaan, koska hostien piti käydä jollain timeshare-luennolla. Vein lapset siksi aikaa leikkihuoneeseen, mutta ei sitten loppupeleissä ehditty siellä kovin kauaa olla.. Hostpoika nimittäin päätti kakata monster poopit, joten vein hänet autolle ja vaihdoin vaipan, ja heti päästyämme takaisin leikkihuoneeseen hosttyttö ilmoitti haluavansa vessaan.. Hän sitten pissasi vähän pöntön ohi, joten lähdin uudestaan autolle uutta vaatekertaa hakemaan.. Sen jälkeen ei ehditty olla leikkihuoneessa kymmentä minuuttia, kun jo olikin aika lähteä huvipuistoilemaan! Ulkona olikin sitten ihan järjettömän kuuma, joten lähdettiin huvipuistosta jo neljän-viiden tunnin hurvittelun jälkeen. Käytiin Wendy’sissä syömässä ja lähdettiin tien päälle ja vihdoin yhdeksän maissa pääsimme kotiin. Loppuillan oon tässä yrittänyt pakkailla loppuja juttuja ja tehdä muita viime hetken valmisteluja.. Ei tästä tuu sitten yhtään mitään:D Tavaramäärä vaan lisääntyy sitä mukaa kun pakkaan, ja kuivurissakin odottaa vielä muutama juttu.. Voi jeesus kristus.

Hyvä juttu on kuitenkin se, että VAU OON KOHTA KOTONA! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti