maanantai 1. elokuuta 2011

days 359 and 360

Terveisiä Virginasta! Oon jäänyt nettiin koukkuun niin pahasti, että oli pakko ostaa 24 tunnin access internetiin.. Krhm. Au pair-komennus päättyy neljän päivän päästä, millonkohan sen oikeasti tajuaa?

Tänään oltiin koko päivä vesipuistossa (water country USA), juostiin erilaisissa vesiliukumäissä ja nautittiin auringosta. Sain rintakehään ihan kamalat rusketusrajat, poltin nenän ja sain pavunruskean otsan. Kiva! Mut oli mukavaa päästä välillä huilaamaan Cabanaan, varsinkin kun meitä on täälä se kolme aikuista kahdelle lapselle niin ei ole ihan niin kamala kiire koko ajan:> Kävin muuten yhdessä ihan mielettömässä vesiliukumäessä! Se on tämän kesän uutuus, Vanish Point nimeltään ja sen juju on jalkojen alta katoava luukku, jonka myötä sitten putoat suoraan alaspäin pikkuhilaa kaartuvaan liekumäkeen. Se tunne, kun sanot "I'm ready" ja tiedät, että se lattia kohta katoaa jalkojen alta.. Aijai adrenaliinia! Päivä oli kyllä huippukiva! Babysittasin vielä illan, kun hostit lähtivät illalliselle ja täytyy kyllä sanoa ettei helpompaa babysittausta ole ollut.. Kymmenen minuuttia hostien lähdön jälkeen mun babyt päättivät nukahtaa, joten kannoin molemmat sänkyihin ja se oli sitten siinä:D Muuten! Piti vielä kertoa, että tasan sillä sekunnilla kun se vesipuisto aukesi aamulla saimme kuulla Amerikan kansallislaulun, sekä katsoa lipun noston salkoon.. Siis kuinka isänmaallisia tässä maassa oikeasti voidaan olla?


(tää sunnuntain osa on kirjoitettua Wordiin eilen illalla)
Sunnuntaina koomailin ylös sängystä ja aloin hullun lailla pakkaamaan lomareissua varten, huoneeni ja matkalaukkuni kun olivat päivän aikana onnistuneet räjähtämään.. Lähdimme ajelemaan yhdentoista maissa ja pääsimme perille yhden pysähdyksen taktiikalla viiden maissa. Itse harrastin torkkumista koko automatkan ajan, ja rehellisesti sanottuna olisin voinut istua autossa vielä pari lisätuntia.. :D Anyway, pääsimme pienten kommellusten siivittäminä asuntoomme (meille annettiin ensin toimimattomat huonekortit ja vielä sekavat huonenumerot, joten kävimme kokeilemassa pari ovea ennen kuin päätimme palata takaisin respaan..), ja laukkujen purkamisen lomassa virittelimme baby gate-häkellyksen portaiden yläpäähän:D Jotkut valopäät kun eivät ole asentaneet tänne ollenkaan ovea (asuntoja on kahdessa kerroksessa ja tämä meidän on yläkerran kämppä, eikä rappusten yläpäässä ole siis ollenkaan ovea..) joten laitoimme ensin normaalin portin seinien väliin ja sen jälkeen heitimme olohuoneen pöydän lappeelleen metrin päähän:D Nyt on koko käytävä niin aidattu, että joudumme kulkemaan minun ja hosttytön kylpyhuoneen kautta ulos. Tuskallisen baby gate-operaation jälkeen lähdimme syömään Japanesen steakhouseen- mun ja hostäidin lemppariii! Käytiin samassa paikassa huhtikuun reissullakin, mutta vasta tänään huomasin, että Colin Farrell on syönyt siellä! Aaaaaa! Oli muuten huvittavaa, kun otin alkupalaksi sushia ja koska se riisi oli polttavan kuumaa alkoivat silmät kostua kyyneleistä ja koko pöytä hihitti, että olipas tulista tavaraa kunnes sain sanottua, että se oli vaan niin kuumaa! Naminamin ruoan jälkeen lähdetiin Busch Gardensiin katsomaan ilotulituksia, josta viimein kymmeneltä illalla pääsimme nopeiden ruokaostosten kautta kämpille! Hostisäni oli muuten iiihana, koska hän osti mulle pinkkiä pirtelöä kauppareissullaan! Pakko muuten tehdä tähän väliin paljastus, jonka vuoksi meinasin menettää hermot väsymykseni kourissa.. Kävin vielä myöhään illalla suihkussa, enkä ihan oikeasti saanut sitä vettä tulemaan sieltä suihkusosasta Vääntelin ja kääntelin ja riuhdoin jokaikistä osaa, minkä siitä saakelin ammeesta löysin mutta ei niin ei. Lievästi sanottuna vitutti. Ehkä kysyn huomenna hosteilta, että please auttakaa käyttämään tota suihkua.  (edit. mainitsin, että en osaa käyttää suihkua ja sain apua, mutta hostäiti myönsi, että he riuhtoivat suihkua puoli tuntia kunnes hoksasivat miten sitä käytetään:D Ei tätä yhtään vaikeammaksi ole voitu tehdä?)

Huomenna mennään Busch Gardensiin koko päiväksi, keskiviikkona luultavasti taas vesipuistoon ja sitten onkin jo torstai ja kotiinpaluu. Ja perjantaina vähän erilainen kotiinpaluu. Iiiks. Kohta ihmiset nähdään!

//Unohdin sitten sanoa erikseen, että tulen tässä kuussa kotiin! Haha. Oli pakko mainita. 

2 kommenttia:

  1. Hei pystyykö sen itse päättämään että kuinka kauan on aupairina? jos ei esim halua olla koko vuotta, vaikka vaan esim 9kk..

    VastaaPoista
  2. Cultural Caren kautta pystyy tietääkseni lähtemään vain vuodeksi, muista organisaatioista en ole varma.. Amerikkaan voi luultavasti lähteä vain vuodeksi, mutta olen kuullut monesta au pairista jotka ovat olleet reissussa vain 5-9 kk (esim. Pohjoismaissa)

    VastaaPoista