perjantai 5. elokuuta 2011

at the airport- day 364

Saavuin kentälle noin tunti sitten, hostäitini sekä hostisäni siskon mies ajoivat minut tänne (tarvitsimme lisäapua laukkujen raahaamiseen: D). Sanoin lapsille hyvästit jo hostisän siskon kotona, ja heitä halatessa alkoivat kyyneleet ensimmäistä kertaa virrata poskia pitkin.. Heidän talonsa ohi ajaessa hosttyttö teki käsillään ilmaan sydämen ja siinä vaiheessa itkinkin jo ihan kunnolla.. Kentälle kuitenkin selvittiin ja check-inniin sain ihana brittimiehen, joka kärsivällisesti toisti kaikki kysymykset kahteen kertaan, kun en vaan pystynyt keskittymään:D Hän otti viisumini, ja kysyi kauanko olen ollut Amerikassa. "Vuoden" sai aikaan ihailevia katseita, ja kommentin, että ihan näin by the way Philadeplhiassa käy paljon suomalaisia. Jouduin maksamaan ylimääräisestä laukusta ja ylipainosta 120 dollaria (toinen laukku oli TASAN 32 kiloa, haha, hyvin pakattu, vai?), mutta ei se mitään, koska sain kuitenkin ottaa hemmetin ison käsimatkatavaralaukkuni lentokoneeseen vietäväksi (no okei en edes näyttänyt sille tyypille sitä laukkua..:D). Olen nyt tässä istunut parikymmentä minuuttia I'm coming homea kuunnellen. Itkettää ja naurattaa, olen tyhjä ja samalla innostunut.

Pääsin eilen nukkumaan kahden maissa, joten aamulla väsytti.. Rosa tuli pitämään seuraa iltapäivään asti, joten hosttyttö seuranamme pakkasimme laukkuni loppuun ja siivosimme huoneeni. Se oli niiiin tyhjä. Autio aivan. Avasinpa siinä muuten vielä yhden tukkeutuneen vessanpöntön, ihan näin viimeisen päivän kunniaksi:D Niin se loppuu kuin alkaakin? Hostpoika nukahti syliini, ja hiukset pääsivät letille. Myöhemmin kannoimme hostäitini kanssa tavarat yläkertaan, minkä jälkeen vielä skypetin hetken äitin kanssa ennen kuin otin koneeni, sammutin valot ja suljin oven perässäni.. "Huomenna nähdään" ei vieläkään tunnu todelliselta, ehkä siksi, että olen vielä niin kiinni tässä elämässä ja maassa. En pysty ajattelemaan vielä muuta kuin sitä, että sanoin juuri hyvästit ihmisille, joita en tule näkemään hyvin pitkään aikaan.

Meidän kone on saapunut portin luo, eikä mulla olekaan enää kuin tunti aikaa koneeseen pääsyyn.. Laukku painaa tuhatsata kiloa, mutta ehkä tästä selvitään. Kunhan koneessa on kivoja leffoja niin I'll be alright. Kohta nähdään- ja halataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti